Naša sprostredkovateľská spoločnosť vám ponúka firmy na predaj, ktoré sú registrované ako platcovia dph. Kúpou spoločnosti, ktorá je pripravená za účelom predaja, pripravená na podnikanie, sa vyhnete zložitému procesu registrácie potrebnej k dph. Vašu podnikateľskú činnosť môžete v spolupráci s nami rozbehnúť v priebehu niekoľkých hodín. Na našich stránkach nájdete zoznam spoločností, ktoré sú pripravené na predaj. Stačí, keď si vyberiete spoločnosť, ktorú potrebujete, vypíšete objednávku a spoločnosť si týmto spôsobom rezervujete. Nie je potrebná osobná návšteva sprostredkovateľskej spoločnosti, celý proces je možné realizovať online z pohodlia vášho domova a bez zbytočných stresov.

kontaktujte nás

Predaj firmy s dph u nás vám poskytne množstvo výhod. Predávame spoločnosti s dph, ktoré majú splatené základné imanie, nemajú dlhy a záväzky, sú registrované ako platcovia dph. Poskytneme vám kompletnú dokumentáciu k predávajúcej spoločnosti, potrebné k prevodu na nového vlastníka s možnosťou zmeny jednotlivých údajov ako je napríklad názov, sídlo firmy, predmet podnikania, konatelia a spoločníci.

realizácia predaja firmy

V opačnom prípade, keď ste podnikateľ a podnikateľská činnosť vašej spoločnosti vám už nevyhovuje, nerezonuje s vami a chceli by ste sa venovať niečomu inému, do čoho potrebujete vložiť vašu plnú pozornosť a nasadenie, tak môžete opäť využiť naše sprostredkovateľské služby a firmu predať. Vyhnete sa plateniu zbytočných poplatkov. Vaša firma sa dostane do ponuky firiem určených na predaj a čaká na záujemcu, ktorého osloví a ktorý sa rozhodne pre jej kúpu. V prípade akýchkoľvek otázok nás kontaktujte, náš tím špecializovaných pracovníkov na danú oblasť vám vaše otázky rád zodpovie a poradí pri realizácií jednotlivých krokov vedúcich k uskutočnenia vášho cieľa. Firma na predaj s dph je funkčná k prevádzkovaniu obchodu od okamihu podpisu nového konateľa. Stáva sa mesačným platcom dph a má pridelené všetky potrebné identifikačné čísla na základe platnej legislatívy.

Mohlo by se vám také líbit: