Herné konzoly sú dnes globálnym fenoménom a to predovšetkým Playstation 4. Teší sa skutočne vysokej popularite, no pokiaľ z nej chceme mať zážitok, musíme k nej dokupovať tie najlepšie tituly v podobe hier na diskoch. Takýto nákup je dnes úplne bežný, aj na Slovensku nájdeme určite veľa nadšencov, ktorí do tejto zábavy investujú. Tak, ako existujú tituly najpopulárnejšie a najlepšie, natrafíme i na tie priemernejšie, no môže sa samozrejme stať, že kúpime i prepadák. Aby sa nám podarilo nakúpiť vždy len kvalitne, zanechám vám v článku určitý tip a to na základe momentálne najpredávanejších a najlepšie hodnotených titulov pre konzolu PS4 na Slovensku. Čakajú na vás samé zaujímavé a nové hry.

konzole

God of War: Legenda ešte z čias PS2 ( už vtedy bola veľmi populárna) pricháza opäť aj na PS4 a samozrejme vo viditeľne inovovanom grafickom a hrateľnom spracovaní, ktoré sú oproti verzii pre PS2 či PS3 opäť o viditeľný stupeň vyššie. Už nevravíme o fixných uhloch kamery, ale všetku brutalitu a boj zažívate z pohľadu účastníka, teda vašej postavy, poloboha Kratosa.

•          Táto hra bola prednedávnom zaradená medzi TOP najočakávanejšie hry roka a dnes je už realitou i v našich predajniach. Okrem toho vravíme o momentálne najpredávanejšej hre pre PS4 a vyzerá to tak, že v rebríčku si 1.miesto ešte pravdepodobne dlhšiu dobu udrží.

hra

NHL 18 a FIFA 18 : Dalo sa očakávať, že i tohtoročné tituly od EA Sports FIFA a NHL sa stanú opäť jednými z najpredávanejších hier. Ale čomu sa čudovať? Reálne a dokonalé spracovanie, ovládanie, grafika, akutálne súpisky, možnosti hrania,  prinesú ten najlepší športový zážitok nielen pre fanúšikov fotbalu či hokeja.

•         NHL 18 prináša opäť revolučnú zmenu v ovládaní, tentokrát vás naučí hrať v štýle Defense Skill Stick. Samozrejme vás čakajú i nové triky, kľučky, ako ja prihrávky pomedzi nohy a iné skvelé vychytávky, ako aj možnosť hrať za Banskú Bystricu.

mario

Vysokú priečku drží ako inak aj GTA 5, ale to je už myslím jasné a zbytočné vôbec pripomínať. Po GTA 5 nasleduje hra Far Cry 5, čo je myslím podobný prípad. Zaujímavé je ale vysoké umiestnenie nového titulu Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Aby som bol presnejší, vlastne ani nejde o úplnú novinku, ale o trilógiu zábavnej a obľúbenej skákačky. 

Mohlo by se vám také líbit: