Už ste o nej určite počuli, možno ste o nej niekedy rozmýšľali, váhali ste, či ísť alebo neísť. Možno chcete prežiť čosi nové a vzrušujúce. Osaomte alebo s vaším partnerom či partnerkou. Túžite sa ponoriť do neznáma a odovzdať sa slasti, ktorú ponúka práve tantra masaze Bratislavatantra.sk.

Blížia sa sviatky a kedy inokedy si dopriať, ak nie práve teraz? To je len rečnícka otázka, odpoveď na ňu poznáme. Hýčkať a starať sa o samého seba treba celý rok, no ak ste už dlho váhali a nikdy ste sa akosi neodhodlali, ak vo vás vŕta zvedavosť, či si chcete prejsť novou skúsenosťou – teraz je ten správny čas kontaktovať Tantra Bratislava, centrum tantrických a senzuálnych masáži priamo v centre hlavného mesta Slovenska, a objednať si „sedenie“.

senzualna zena

Pre nováčikov jednoznačné odporúčame pozorne si prečítať ponuku našich programov. Nájdete ju na našej stránke, rovnako ako aj všetky ostatné potrebné informácie. Ak chcete začať zo začiatku „zľahka“, pomôžeme vám s výberom a prezradíme vám, že pre nováčikov je neopísateľným zážitkom takzvaná ručná massáž. Pre pokročilejších, či otrlejších, vyhľadávajúcich vyšší stupeň vzrušenia a nové vnemy, odporučíme celotelovú masáž. To znamená, že masérka vás poteší celým svojím telom.

vasniva masaz

Začnete v sprche, pokročíte k namaste rituálu a pustíte sa priamo k vašemu „raz za život“ zakončenému masážou penisu. Výber pracovníčky vami samými je samozrejmosťou. Dopredu vám poskytneme fotky a krátke informácie o každej z našich masérok a vy sami posúdite, ktorá je vám najsympatickejšia. Môžeme vám však zaručiť, že všetky z našich dám sú rovnako skúsené, zmyselné a vášnivé – nenechajte sa oklamať vzhľadom ani u tých zdanlivo najhanblivejších. Doprajte si teda rozkoš, o akej sa vám doposiaľ nesnívalo a odhaľte svoje druhé ja. Dajte priechod vašej vášnivosti a neodolávajte exotike, ktorú v našom podniku zažijete. Odviažte sa a konečne sa absolútne uvoľnite.

Mohlo by se vám také líbit: