»          O reklame v prehliadači Google Chrome som už písal článok ako blokovať nežiadúce reklamy ktoré Vás neustále otravujú a sú nežiadúce s ich obsahom.  Dá sa to blokovať  s aplikáciou  priamo v prehliadači pomocou aplikácie Add Block.
 
displej

Avšak Google vie že reklamy sú neustálim problémom každého používateľa internetu , preto sa rozhodol že začne túto situáciu razantne riešiť. Prvé neoficiálny dátum kedy začne Google riešiť blokovanie reklám bol začiatok Roka 2018, no presný termín padol na 15-tého februára 2018.
 
·         Google začne úplne blokovať pop-Up okná a  reklamné videá či rôzne bannery  ktorými sa nedá len tak preklikať. Taktiež konečne vyriešil problém pri spúšťaní online filmov a seriálov pri ktorých ste sa museli doslova preklikať aby ste si daný obsah mohli pozrieť. Aby ste si mohli pozrieť online seriály či film vyskočilo niekoľko reklám kde vyskakovali rôzne porno stránky či obsah z kasíno hrami,  ktoré sa nedali zatvoriť Okrem desktopov teda počítačov , Google začne riešiť aj tento problém na smartphonoch a tabletoch čím zabráni zbytočnému vyskakovaniu reklám a by môžete pohodlne prezerať obsah bez reklám. Ak sa Vám vo vašom smartphone , pri uzamknutom zariadení  zobrazila reklama , aj tento problém bude vyriešený a už nikdy tu reklamy tam nenájdete. Ale na toto chce všetko čas , a sám som zvedavý či Google splní odstránenie reklám zo smartphonou tabletou či počítačov a či splní všetko čo si Google predsavzal.

google
 
Odstráni Google všetky reklamy ? Ak by Google odstránil všetky  reklamy , veľa prevádzkovateľov online stránok a poskytovateľov reklám by prišli o zisky. Keďže vďaka pozretiu stránky , sa na reklame dá pekne zarobiť a veľa ľudí by prišli o svoj zárobok z reklám . No všetko ukáže čas , teda 15-ty február kedy by mali prichádzať prvé odstránenie reklám z internetu. Ak by sa mu to podarilo bola by to prvá vec ktorá by znamenala lepšiu práce na internete. 

Mohlo by se vám také líbit: