Je smiešne tvrdiť, že žiadny muž nemal nikdy problém v sexe. Sex je niečo, čo sa nedá až tak dobre naplánovať, je to niečo, s čím často nemôžete rátať a je jasné, že nech sa deje čokoľvek, nakoniec by ste mali predsa len urobiť všetko preto, aby boli veci super presne také, aké sú. Aj keď je možno smiešne, že sa často nevedia orientovať v tom, prečo daný problém vznikol a nevedia, povedať, prečo sa udialo to a hento, niekedy proste musia urobiť všetko preto, aby boli veci dokonalé, aby sa na všetkom dalo pracovať a aby to nebolo len o tom, že sa vám niečo nezdá. Určite je to pre mnohých ľudí ťažké, no prečo by ste to nemohli urobiť?

nahota

Prečo by ste sa nemohli začať orientovať na to, čo je pre vás to najlepšie? Čo je najlepšie pre všetko, na čom vám naozaj záleží? Asi je jasné, že musíte urobiť všetko preto, aby vaša podpora erekcie, bola naozaj dokonalá. Asi to nie je nič, čo by malo byť pre vás nepredstaviteľné, ale napriek tomu musíte urobiť všetko preto, aby ste sa z vecí naozaj tešili, ako sa len dá. Vtedy pochopíte, že na tom proste vážne záleží. Ide hlavne o to, aby ste sa tešili.

model

Niekedy by ste sa proste len mali pozrieť na to, čo je pre vás naozaj dokonalé. Asi je jasné, že aj v momente, kedy by to človek nikdy nepovedal, nastane často chvíľa, kedy sa proste človek musí zamyslieť nad tým, čo je pre neho to najlepšie. A keď to nezistí teraz, tak to možno nezistí už nikdy. A práve preto by ste mali urobiť všetko preto, aby boli veci naozaj super. Takže, čo si o tom naozaj myslíte? Stavíte na to alebo sa o to radšej ani na chvíľu nepokúsite? Je to naozaj o tom, že sex je dôležitý, nech si hocikto tvrdí, čo len chce. Teraz ide ale o váš pohľad na všetko, čo je pre vás naozaj podstatné a dôležité. Viete, čo je pre vás naozaj podstatné práve v tejto chvíli? Je jasné, že to musíte vymyslieť.

Mohlo by se vám také líbit: