Ak započujete názov Duostar KOMBI P, vedzte, že neide o nič iné ako o posteľový rošt. Pohodlný, ničím nerušený a zdravý spánok je alfou a omegou pre začiatok nového dňa. Zaistite si psychickú pohodu a uložte sa do pohodlnej postele, ktorej kvalitu zaručí vhodný posteľový rošt. Duostar KOMBI P Segum.sk predstavuje súhrn jednotlivých informácií o tomto produkte, ktoré nájdete s príslušnou fotodokumentáciou práve na našej internetovej stránke. Kupujete novú posteľ a kladiete dôraz na kvalitu, ktorá vám zaručí príjemný pocit z dobrého spánku?

posteľový rošt

Zamerajte sa aj na posteľový rošt. Duostar KOMBI P posteľový rošt pozostáva z bočného výklopu, ktorý umožňuje prístup do úložného priestoru. Takže aj z tohto dôvodu je vhodnou voľbou pre tých, ktorý nedisponujú veľkou rozlohou obytného priestoru a každý úložný priestor je pre nich značným plusom. Do úložných priestorov sa dostanete pomocou použitia textilnej úchytky. Tento posteľový rošt sa vyznačuje množstvom výhod, výrobcovia si pri jeho výrobe dali záležať. Je vytvorený tak, aby nevytváral značný tlak a umožňoval pohodlný spánok. Takže ráno sa nemusíte obávať bolesti ramien, chrbta, svalov. Nemusíte vstávať ako dolámaní. Práve naopak, vo forme, s dobrým pocitom, fit a s úsmevom na tvári. Aj takto môžu vyzerať vaše rána.

všetko pre pohodlný spánok

Duostar KOMBI P sa vyznačuje piatimi anatomickými zónami, ktoré podporujú správne rozloženie váhy tela. Pozostáva aj zo stredového popruhu, ktorý spevňuje celý posteľový rošt a zabezpečuje jeho stabilitu. Fólia, ktorou sú opatrené lamely, zabraňuje zachytávaniu prachu a vlhkosti z matraca, čo predstavuje značnú výhodu pre alergikov. Nenechajte si ujsť príležitosť zaobstarania si tohto ideálneho produktu, ktorou Duostar KOMBI P je. Predstavuje novinku na trhu. Dostanete ho v štandardných rozmeroch, aj keď je možné na základe vašej požiadavky dodať ho aj vo väčších neštandardných rozmeroch.

Mohlo by se vám také líbit: