Spoločnosť Apple rozthrhla vrece s novými službami. Nejde o jednu novinku, ale hneď o niekoľko čerstvých služieb s obrovským potenciálom, ktoré boli predstavené koncom marca 2019. Ide o skutočne bohatú nádielku, ktorá môže byť zároveň silným dôvodom pre kúpu nejakého zariadenia od Apple, pokiaľ jeho operačným systémom ešte nedisponujete. Ale to je hádam zámer týchto služieb a firmy Apple, ktorá týmto spôsobom ešte výraznejším spôsobom posilní záujem verejnosti o svoje produkty. Preto by tak bolo na mieste pozrieť sa, aké nové služby Apple predstavil a opísať si ich konkrétnejšie. Ide o zaujímavú ponuku, respektíve prezentáciu čerstvých služieb.

pc

Apple News +
Užívateľom zariadení Apple je zrejme aplikácia News dostatočne známa, no prichádza jej obohatenie o službu News +, ktorá so sebou zahŕňa vyše 300 populárnych časopisov ako Fortune či Vogue, no takisto ponúkne i niekoľko klasických novín typu LA News, Wall Street Journal, atď. Zmienená tlač bude chodiť do vášho zariadenia interne bez zásahu alebo zmienky o tretích strán. Nevýhodou je snáď len fakt, že ide o americkú tlač v anglickom jazyku.

Apple TV+
Aplikácia Apple TV ponúka skutočne bohatý program všetkým milovníkom televíznej, teda pardon, streamovacej zábavy. Obsah viac ako 100 streamovacích kanálov z celého sveta sa spoľahlivo prehrá cez jednu aplikáciu. Za zmienku určite stojí vizuálna kvalita služieb, ale takisto fakt, že pri pozeraní nebudete prerušovaní žiadnou reklamou, čo je v dnešnej dobe priam neuveriteľné. Aplikácia sa zvyčajne využíva pri sledovaní cez Apple TV, ale rovnako je dostupná a kompatibilná aj pre iné „jabĺčkové“ zariadenia. Svojim užívateľom dokonca vytvorí doporučený obsah a dokáže pracovať aj offline.

apple

Apple Arcade
Viac ako 300 000 zábavných arkádových hier na jednom mieste, ktoré už v súčasnosti navštevuje cca 500 miliónov hráčov každý týždeň. Je treba dodať niečo viac?

Mohlo by se vám také líbit: